Gegevens Atelier Kortgene 

Atelier Kortgene, een winkel en webwinkel voor kunst, is een project van DPVS. 

Bezoekadres
Hoofdstraat 24
4484 CE Kortgene

Gegevens DPVS
Kwakersplein 3-1
1053 TZ Amsterdam

KvK 37151135
BTW-nummer NL001606601B66

BIC ASNBNL21.
IBAN NL28 ASNB 0781 185 696

Algemene voorwaarden webwinkel Atelier Kortgene

Hieronder beschrijven wij de voorwaarden van onze webwinkel. Als u akkoord gaat met de ‘Algemene voorwaarden webwinkel Atelier Kortgene’, betekent dat dat er tussen ons een overeenkomst tot stand gekomen is. Leest u daarom de voorwaarden eerst aandachtig door. Als u vragen heeft kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Artikel 1 – Webshop

1.1 De webshop is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en draagt haar wettelijke bijdrage af aan de Belastingdienst. Hierboven vindt u ons KvK nummer en BTW nummer. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens.
1.2 Onze webshop is voorzien van een SLL-Certificaat. Dat betekent dat we aan alle wettelijke eisen voldoen met betrekking tot de beveiliging van uw persoonsgegevens en betaalgegevens. Wij streven naar een voortdurende verbetering van de beveiliging van uw gegevens. Bij misbruik door hackers zullen wij aangifte doen bij de politie.
1.3 Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden zonder hiervoor vooraf uw toestemming te vragen.
1.4 Sinds 5 juni 2012 zijn wij verplicht om vooraf toestemming aan u te vragen betreffende cookies. U leest hierover meer in onze Cookie Policy.
1.5 Wij zijn verplicht om bij mogelijke verdenking van misbruik of fraude aangifte te doen bij de politie.

Artikel 2 – Bedenktijd

2.1 Na aankoop van een product heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht u binnen deze termijn ontevreden zijn over de aankoop, dan kunt u het product aan ons retourneren, zonder dat u het product hoeft te betalen. De verzendkosten voor het retourneren komen wel voor uw rekening. Als u al heeft betaald, ontvangt u een creditfactuur en storten wij het door u betaalde bedrag op uw rekening terug.

Artikel 3 – De overeenkomst

3.1 De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief zodra de klant heeft aangegeven akkoord te zijn met de algemene voorwaarden en heeft betaald via Tikkie, iDEAL of creditcard, of wanneer een factuur achteraf verzonden is. U bent eigenaar van het product wanneer de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de webwinkel uw betaling heeft ontvangen.
3.2 De overeenkomst is elektronisch tot stand gekomen, door het invullen van de benodigde velden en het akkoord gaan met de algemene voorwaarden.
3.3 U dient als klant uw betalingsverplichting aan de webwinkel na te komen. Indien u niet binnen de gestelde termijn betaalt, ontvangt u van ons een herinnering. Heeft u vervolgens na 14 dagen nog steeds niet betaald, dan brengen wij extra kosten in rekening. Mocht u na verschillende aanmaningen de verschuldigde vordering nog steeds niet voldaan hebben, dan geven wij de incasso uit handen aan een incassobureau.
3.4 Na aankoop van het product, ontvangt u van ons hiervan een bevestiging per e-mail. Daarin staat beschreven wat u heeft gekocht, wat het u kost en waar u met eventuele klachten en opmerkingen terecht kunt.
3.5 Wij zijn verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht dit door onvoorziene omstandigheden niet mogelijk zijn, dan stellen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijgt u van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug.
3.6 De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in Nederland.

Artikel 4 – De prijs

4.1 De prijzen die op onze webshop staan vermeld, zijn altijd inclusief BTW. De kosten die betaald moeten worden voor het verzenden van het product, worden zichtbaar wanneer u het product heeft toegevoegd aan uw winkelwagen.
4.2 Wanneer u ons machtigt om automatisch een bedrag van uw rekeningnummer af te schrijven, bent u verplicht ons een juist rekeningnummer door te geven. Misbruik of fraude wordt bestraft en gemeld bij de instanties die daarvan op de hoogte moeten zijn. Daarnaast doen wij aangifte bij de politie.
4.3 De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. Indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop, betaalt u het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt.

Artikel 5 – Klachten

5.1 Klachten over de levering en/of het product zelf kunt u telefonisch of per e-mail aan ons melden. Wij proberen dan samen met u tot een oplossing te komen.
5.2 Klachten worden doorgaans binnen 14 dagen door ons afgehandeld. De afhandeling van een klacht gebeurt altijd schriftelijk.
5.3 Indien u bij één van onze artikelen een beschadiging of defect ontdekt, verzoeken wij u dit binnen 48 uur na levering aan ons te melden.
5.4 Wanneer het product binnen zes maanden kapot gaat, zullen wij het volledige aankoopbedrag aan u vergoeden. Dat geldt echter niet wanneer er sprake is van opzet of bewuste beschadiging. Zonder een aankoopbon kan niet worden terugbetaald.

Gaat u akkoord met de ‘Algemene voorwaarden webwinkel Atelier Kortgene’? Vink dan het vakje aan. Als u het vakje niet aanvinkt, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Heeft u nog vragen? Schroom niet en neem contact met ons op.